To forum jest specialnie zeby wymieniac sie doswiadczeniem co do dziewczyn i podrywania
Cze¶æ wszystkim. Nie jeste¶my ze sob± d³ugo i dlatego mam z tym problem. Nie znam tak do koñca jej upodobañ, gustu, ani ulubionego koloru czy co¶. Bazujê w zasadzie bardziej na domys³ach ni¿ jakiej¶ pewnej wiedzy. My¶lê o czym¶ jak najbardziej 'neutralnym", nie wiem mo¿e kosmetykach? Tylko je¶li kosmetyki to jakie mo¿na uznaæ za neutralne? A drugi pomys³ to jaki¶ szal, ewentualnie co¶ innego z tego dzia³u: http://pakuten.pl/16-galanteria Zrobi³o siê ju¿ ch³odno wiêc wydaje siê, ¿e taki prezent po prostu jej siê przyda, ¿eby jeszcze tylko trafiæ w ulubion± kolorystykê. :-) W ka¿dym razie decyzji jeszcze nie podj±³em i jestem otwarty na ka¿d± sugestiê (co zrozumia³e chyba - najlepiej od dziewczyny/dziewczyn). Oczywi¶cie mogê j± tez po prostu w ramach prezentu zaprosiæ gdzie¶ - do kina chocia¿by, ale problem jest taki, ¿e ona jest domatork± i niechêtnie wychodzi. Najpro¶ciej by³oby j± po prostu zapytaæ - wiem, ale na razie wolê siê jednak pog³owiæ ni¿ i¶æ na ³atwiznê - mog³aby to ¼le odebraæ.