To forum jest specialnie zeby wymieniac sie doswiadczeniem co do dziewczyn i podrywania
Drodzy chlopcy spróbuje wam jakos pomuc w sprawie ubioru otóz
jesli podchodzicie do dziewczyny w dresie odrazu mowie ze jestescie na straconej pozycji oczywiscie
to jest sprawa stylu sa dziewczyny ktore to lubia ale odrazu mowie ze niechcecie takich dziewczyn ;p
moim zdaniem chlopak ktory jest przedewszystkim czysto i schludnie ubrany robi swietnie pierwsze wrazenie
dziewczyna lubi jak chlopak ma styl inny niz pozostali wyroznia sie z otoczenia ja osobiscie uwielbiam kiedy chlopak jest elegancko ubrany np; ma na sobie koszule a na niej sweterek spodnie najlepiej od garnituru wyglada to swietnie i do tego biale buty heh najlepiej czyste ;p
Ale i tak ja jestem twierdzenia ze ubior niejest najwazniejszy najwazniejsze jest to co chlopak ma w glowie xD
Użytkownik
Mi odpowiada ubiór taki jakas luzna koszula , jeansy najlepiej zeby czuc sie wygodnie ale to tez zalezy czy jestes punkiem czy gothem czy jakims innym bo moze lubisz bluzy z kapturami lub cos innego pamietaj ze to ma sie tobie podobac ;p
o wlasnie mam tez tutaj problem jak sie ubrac moze powiem cos o swoim wygladzie to doradzicie otoz ;
jestemk szczuplym brunetem o wzroscie z 180cm jasna karnacja niestety poze cos pomozecie o chcialbym jeszcze wspomniec ze nosze okulary prosze doradzcie cos szybko!
Jezeli masz jasna karnacje to ubierz cos ciemniejszego zeby byl jakis kontrast nie powiniene¶ mieæ problemów ¿eby wybraæ co¶ dla siebie powiedz mi na co chcialbys sie ubrac impreza , szkola czy tak na miasto ? i w czym najlepiej sie czujesz ?
Ogolnie najlepiej tak chyba do szkoly bo tam rczej widuje sie z taka dziewczyna ktora mi sie podoba ale ogolnie w czym bedzie mi dobrze ja nieznam sie na modzie ;p aczkolwiek dobrze czuje sie poprostu w luznej bluzce lub bluzie niemam tam jakiegos wyrobionego stylu ale moze czas to zmienic ;p
hmmm jezeli czujesz sie dobrze w bluzce to kup sobie jaka¶ ciemniejsza i do tego jeansy albo bluze z kapturem zalezy co znajdziesz w sklepie co ci bedzie odpowiadac mozesz tez isc na calosc i kupic rozowa bluzke niektorym dziewczyna sie to podoba jak uwazasz wybierz to co dla ciebie najlepsze ;p
Poco sie tu zalogowales jezeli ci sie nie podoba to wyjdz wlasnie widze jaki jestes podrywacz pewnie wogule z domu nie wychodzisz i tylko innych umiesz krytykowac jakbys nie zauwazyl to mowimy tu o dziewczynach a nie o chlopakach to nie jest zadne pedalskie forum
ziomek to ze tutaj piszecie swiadczy tylko tym ze jestescie lamy i tyle mam do powiedzenia tu strasznie doradzasz a sam niewiesz jak panienke zadowolic dzieciaku ile ty masz lat heh ale z reszta niebede was tu zalamywal dzieciaczki kurw* pedagog jeban* sie znalazl lol