Nastolatkowie

To forum jest specialnie zeby wymieniac sie doswiadczeniem co do dziewczyn i podrywania

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2015-10-14 19:39:17

zjawa

Użytkownik

Punktów :   

Ho¿a w Warszawie

Witam, wybieram siê nied³ugo do Warszawy i nie mam za bardzo pojêcia gdzie siê zatrzymamy. Jedziemy "paczk±" - w sumie cztery osoby. Chcemy pobyæ w Warszawie w sumie 4 dni (jakie¶ zakupy, zwiedzanie, wyj¶cie na imprezê). Jestem odpowiedzialna za zarezerwowanie nam noclegu i dlatego postanowi³am zadaæ tu pytanie odno¶nie tego który mam wstêpnie na oku. Chodzi mi mianowicie o ta miejscówkê - http://www.warsaw4you.com/warszawa-apar … oza-V-32-1 Na zdjêciach wygl±da bardzo fajnie, opis te¿ fajny "Apartament mie¶ci siê na ulicy Ho¿ej, 100m od ulicy Marsza³kowskiej - g³ównej arterii centrum Warszawy. Ta lokalizacja zapewnia ¶wietn± komunikacjê z innymi dzielnicami Warszawy, a do wielu atrakcji stolicy mo¿na doj¶æ pieszo. W ci±gu 10 minut dotrzemy do Galerii Centrum, Z³otych Tarasów, Pa³acu Kultury. W pobli¿u znajduje siê wiele kafejek i barów ze zró¿nicowanym menu i ofert± cenow±." Wydaje mi siê, ¿e to co¶ idealnego na nasze potrzeby i w samym centrum. Czy kto¶ mo¿e mia³ okazje byæ tam i móg³by wstawiæ tu jak±¶ opiniê? Chcia³abym co¶ wiêcej przeczytaæ zanim siê ostatecznie zdecydujê. Z góry serdecznie dziêkujê!

Stopka forum

RSS